Nieuwe slot op de markt

Er is een nieuwe slot op de markt. Dat is van het merk Lince. Er zijn heel veel punten waarom het aan te bevelen is. Laten we deze punten in het LINCE onzichtbaar slot één voor één bekijken:

  1. Back-up batterij systeem: In de LINCE hebben we geen .

Het LINCE Supra Tronik onzichtbaar slot wordt gevoed door 4 standaard AAA batterijen. Het sterke punt van LINCE is de levensduur, aangezien het slot ontworpen is om een echt minimaal verbruik te hebben. Er is echter geen alternatief batterijsysteem in dit model opgenomen voor het geval dat, bijvoorbeeld, de normale batterijen het laten afweten. In het model van het Selockey onzichtbare slot hebben wij een reserve lithium batterij die het slot opent en sluit wanneer de batterijen het laten afweten of leeg zijn. Wij zijn van mening dat het een vergissing is om dit niet te hebben opgenomen in het nieuwe LINCE Supra Tronik onzichtbare slotmodel.

Eerlijkheidshalve heeft de fabrikant er wel aan gedacht om een mogelijke blokkering te vermijden indien de batterijen te zwak zijn: in dit geval zal het slot met het laatste vermogen van de batterijen geen sluitingen uitvoeren en als het gesloten is, zal het automatisch opengaan. Dit is zeer goed en het is iets dat we niet hebben in andere sloten. De eindgebruiker is degene die moet beoordelen in hoeverre hij het ene systeem boven het andere verkiest.

  1. Mogelijkheid om aangesloten te blijven op de stroom: Ja .

Voedingsconnector Het LINCE Supra Tronik onzichtbare slot is verwerkt in de behuizing en heeft een connector van het type JACK voor aansluiting op de stroom. We hebben een voeding nodig van tussen de 5v en 6v met een dikke connector, die we waarschijnlijk in elke elektronicawinkel zullen vinden (gebruik nooit een goedkoop “Chinees” type). Het zou mooi zijn geweest als dit punt was opgelost door middel van een standaard oplader voor mobiele telefoons (zoals in de Selockey), die we allemaal in overvloed thuis hebben. Maar de mogelijkheid is in ieder geval aanwezig.

  1. De veiligheid van de controles: Kunt u ze voor ons kopiëren?

Onzichtbare slotbediening LINCE Supra Tronik De bediening van het nieuwe LINCE supra tronik onzichtbare slot werkt erg goed, dat is waar. Soepel, snel en zeer betrouwbaar bij ontvangst. Maar er is een reden: De frequentie van deze bediening ligt vast; ze worden ermee geboren en sterven ermee (specifiek een 433 Mhz, vrij standaard). Elk commando wordt gekoppeld met zijn slot (of met meerdere) via een zeer eenvoudige procedure in de behuizing van het slot, maar… … Als we een opening maken en ze lokaliseren de frequentie met behulp van een frequentie lezer (te koop op het internet voor minder dan € 100), zullen ze een perfect duplicaat van onze afstandsbediening hebben, en zullen ze in staat zijn om het slot te openen. Bij andere modellen (en we keren terug naar de Selockey) hebben de bediening en de ontvanger een “Roll Code” systeem, dat wil zeggen dat de code bij elke opening verandert. Veel veiliger en tegenwoordig niet meer te kraken. LYNX,

We willen deze mogelijkheid van het klonen van de frequentie verduidelijken: Om dat te doen, zouden ze relatief dichtbij moeten zijn (een paar meter) en bovendien zouden ze ook de sleutel van het hoofddeurslot moeten hebben. Als we besluiten het LINCE onzichtbare slot te installeren, laat het dan altijd zijn hoe het andere systemen ondersteunt, zoals een goede lamp of een anti-stuitbout.

  1. Noodopening. Wat te doen als alles faalt?

Bij onzichtbare sloten hebben we per definitie geen mechanisme aan de buitenkant van de deur. Een dief zal het niet kunnen manipuleren om te stelen; maar we hebben ook geen manier om het te openen als plotseling alles uitvalt, dat wil zeggen, de signaalontvanger, de motor, de batterijen, bijvoorbeeld, gaan kapot … … Hoe lossen we dat op?

Onzichtbaar slot terug LINCE Supra Tronik

Dit punt werd uitvoerig behandeld in het artikel over het Selockey onzichtbaar slot, maar we zullen het hier kort herhalen: In de Selockey hebben we een rotor in de body van het slot. Door een minimale boring in een punt van de deur (je moet de exacte plaats weten), kunnen we deze rotor met een schroevendraaier draaien en de opening maken. In het LINCE onzichtbaar slot bestaat dit niet. De fabrikant heeft ons een paar dagen geleden een schema gestuurd met een deel van het slot waar we, als we er doorheen gaan, dit type opening zouden kunnen maken, maar als we door het mechanisme en…. gaan, zouden we natuurlijk zonder slot komen te zitten.

Hierop direct gereageerd met LINCE, zij hebben ons een alternatief systeem gegeven met speciaal gereedschap (zeer speciaal) en bediend via het kijkgaatje van de deur, maar het is een methode die we ten eerste liever niet openbaar maken en ten tweede, na het te hebben onderzocht … … we denken niet dat het mogelijk is, eerlijk gezegd.

  1. Configuratie mogelijkheden en extra’s

Wel, hier kunnen we eindelijk positieve en differentieerbare punten geven in dit slot. Het heeft verschillende belangrijke thema’s:

BUILT-IN ALARM : Dit is heel goed, echt waar. Het slot heeft een trildetectiesysteem dat kan worden geactiveerd door middel van een microschakelaar die zich aan één kant van het slothuis bevindt. De functie? Als iemand erin slaagt onze deur te openen terwijl het LINCE Supra Tronik onzichtbaar slot gesloten is, zal het een alarm van 90 Db activeren. Het stopt pas als we het met een van de afstandsbedieningen deactiveren. Het alarm is vrij krachtig en we gaan ervan uit dat bij het horen ervan iemand uit naburige woningen of panden de politie zal bellen.

Alarm geïntegreerd in LINCE onzichtbaar slot Het alarm gaat ook af als iemand de rotor van het slot van de binnenste knevel haalt. Deze functie is zeer innovatief en zou door andere fabrikanten moeten worden ingebouwd. Bravo in dit opzicht voor LINCE.

ANCHOR BRIDGE MET FIXING VOOR DE ZIJDE VAN HET FRAME (verwijderbaar):

Detail zijanker De brug van elk oplegslot is in feite degene die alle druk vasthoudt en alle kracht nodig heeft in het geval dat geprobeerd wordt de deur te forceren. De onzichtbare slotbrug van de LINCE Supra Tronik is voorbereid om niet alleen boven op het kozijn te worden verankerd, maar, door middel van een speciaal supplement, aan de zijkant ervan. Dit veronderstelt een grote versteviging voor, de hefboomwerking of sterke klappen. Wij moeten erop wijzen dat deze aanvulling niet in alle gevallen kan worden aangebracht, omdat bij voorbeeld bij gepantserde deuren de rand van het kozijn gewoonlijk van boven tot onder bedekt is met de bevestigingsplaat van het hoofdslot, zodat deze aanvulling moet worden gedemonteerd. Het is niet erg als, zoals wij altijd aanraden bij de montage van elk oplegslot, de schroeven die wij gebruiken speciaal, zeer dik en zeer lang zijn. Dit geeft u voldoende stevigheid om vrijwel elke aanval gedurende lange tijd te weerstaan.

NORME LEVENSDUUR VAN DE BATTERIJEN : Volgens de fabrikant, met de vier AAA batterijen en de energiebesparende functies die het slot bevat, zal de levensduur van de batterijen 2 jaar zijn !!! Veel meer dan wat de Selockey krijgt (6 maanden) en laten we het niet hebben over modellen zoals de Remock.

BETROUWBAARHEID OVER TIJD : Alles in dit slot is ontworpen om lang mee te gaan: De binnenmechanismen zijn van metaal (Remock fabriceert hun binnenwerk in kunststoffen. Selockey ook in metaal), en de handmatige openingshendel werkt niet rechtstreeks op hen of op de motor, wat betekent dat ze niet worden geforceerd en de duur maximaal is. Het is een zeer betrouwbaar mechanisme.

Is dit slot aan te bevelen?

Onzichtbaar slot presentatie Na het lezen van deze regels, zullen sommige lezers misschien denken dat de Selockey altijd meer aan te bevelen is (zonder twijfel, technisch superieur) en dat de LINCE onzichtbaar slot niet moet worden geïnstalleerd. In beveiliging en slotenmakerij is niets ooit zwart of wit. In het algemeen zien wij het Selockey onzichtbare slot als veiliger en interessanter. Wij hebben echter al gevallen gevonden waarin de installatie van dit LINCE model interessanter is geweest.