Hoe te microvissen

Miniatuurvissen is een term die wordt gebruikt om het plotten van kleine vissen uit te beelden. Deze vissen zijn regelmatig van nature klein, wat inhoudt dat ze pas na 6 kruipen lang tot ontwikkelde maatregelen komen. Ondanks het feit dat we meestal denken aan de kleine vissen die we vinden in beken, meren, beken, meren en zoals minnows, aasvissen of een andere kleine vis in het algemeen, is de waarheid dat de meerderheid van de vissoorten in Noord-Amerika zijn kleine vissen.

Miniatuurvisserij voor afleiding is in Japan lange tijd uitzonderlijk mainstream geweest. Ze hebben korte palen zonder haspels en gebruiken nauwelijks waarneembare verschillen, of volgens de gewoonte een lang dameshaar, idealiter een voor wie je vriendelijke gebaren houdt. Ze gebruiken ook uitzonderlijk kleine strikken; vergelijkend is de grootte met de kleine vliegenstrikken die door de promotor worden gebruikt. Een deel van deze strikken is met de hand vervaardigd en heeft een bijzondere vorm waardoor ze in de bek van kleine vissen passen.

De Japanners hebben een ongelooflijke vaardigheid in Micro-Fishing. De brede bekendheid van het spel heeft de Japanners ertoe aangezet hun visstrategieën en uitrusting te verfijnen en te bevorderen. Een groot deel van de Amerikaanse vissers die ik ken, die miniatuurvissen kleine Japanse strikken gebruiken, net als extreem lichte vislijn, bovendien uit Japan <1Lbs-test of <0,5-test (best verbazingwekkend als je bedenkt dat je waarschijnlijk ~ 50% aan kracht verliest bij het stel). Dit soort microvisserij wordt absoluut overal in Amerika en overal ter wereld gedaan. De Japanners zijn eveneens pioniers in Urban Fishing, welke grootstedelijke vissen (buiten de legende en oude verhalen) over het algemeen miniatuurvissen zijn. Deze territoria voor stadsvisserij maken het in ieder geval mogelijk dat individuen niet in staat zijn om te vissen als gevolg van het leven in grote stedelijke gemeenschappen, de kans om van vissen te genieten, sommige cafés eisen zelfs dat je je eigen vis haalt voordat ze hem opzetten! Veel verser wordt vis niet!

Desalniettemin concentreren veel vissers zich buiten Japan niet op deze vele vissoorten vanwege hun kleine formaat. Miniatuurvissen opent het rekenuniversum voor veel meer vissoorten en veel meer plaatsen om ze te zoeken. Ondanks de vele soorten kleine vis in heel Amerika, is het extra stimulerend om op zoek te gaan naar kleine of puberende wildvissen zoals forel, zeebaars, meerval, snoek, snoekbaars, enz. Dit zou regelmatig mogelijk moeten zijn bij je # 1 visopening, gewoon de gedachte ongeveer de 10 voet direct zeewaarts geeft u over het algemeen een rol over een algemeen nieuw interessegebied!